Gyorskérdés

On-line előadás akkor a legjobb ha
 

On-line Bankkártyás fizetést az
Onlinepay joomla - virtuemart komponens CIB vagy OTP bankos fizetéshez
komponense biztosítja

 

Ha tetszik szolgáltatásunk itt lájkolhat :)

Give Us a

JoomlaPortal.hu QR-kód

qr-kod-joomlaportal.hu

Hiba történt a hírcsatornaadatok beolvasásakor - megszüntetése

Ügyfélszolgálatunkra mostanában elég sűrűn érkezik az a kérdés, hogy mi történt hogy a back-end (adminisztratív) felületen a Hiba történt a hírcsatornaadatok beolvasásakor hiba olvasható.
Nos a hibát nem kommentáljuk, inkább azoknak akiknek ez az esztétikai hiba nem tetszik az alábbi videót megtekintve elhárítható.

Kattints és tudd meg a titkot!
 
Joomla 3.0.x -nek legalább PHP 5.3.1 -es verziójú szerver kell

Elszaladt az idő a Joomla CMS rendszerrel és már a 3.0.2 -es stabil verziónál jár. A Joomla 2.5.x/1.7.x/1.6.x -es verzió használatához nég csak ajánlották a PHP 5.3-at, de megelégedett a kiforrot 5.2.x -el is így a tárhelyeink PHP 5.2.17 -el voltak szerelve. Nem is a Joomla hanem a hozzá írt bővítmények nem igazán bírkóztak meg a PHP 5.3-al így szinte a tárhelypiacon mindenhol azt a verziót ajánlották, használták, biztosították a tárhelyzolgáltatók ügyfeleiknek. Nem más a helyzet a MySQL adatbázis verziójával amely tekintetében a Joomla 2.5.x/1.7.x/1.6.x -hez a MySQL 5.0.4-et ajánlották. A Joomla 3.x-hez ebből is minimális rendszerkövetelménynek az 5.1-et lőtte be a Joomla közösség.

Bővebben...
 
Joomla 2.5.5 - frissítés elérhető (meg már a 2.5.6 is)

joomla 2 5 5 biztonsagi frissites joomlaportalA joomla 2.5.5 verziója megjelent. Állítólag ez egy biztonsági kiadás, bár a leírás szerint 2 db biztonsági hiba lett javítva.

- Nem megfelelő ellőrzés miatti felhasználói kiterjesztés
- Nem megfelelő szűrés miatti SQL hiba illetve ennek nyilvános megtekinthetősége.  

A 2.5.5 után 2 nappal a 2.5.6 -os Joomla verzió is megjelent amelyben 12 hibajavítás került megvalósításra.

Olvassa el az újdonságokat
 
JP-FaceBook-Box és JP-Bookmark frissítések

A Facebook az XFBML támogatásának és felhasználhatóságának végét elvileg 2012 júniusra időzítette, de ma reggelre már nem működtek az XFBML hivatkozások azaz a 'Like' - gombok és a 'Like Box' is eltűnt azon weboldalakról amelyeka JP-Bookmark vagy JP-FaceBook-Box Joomla kiegészítőinket használták.

Bővebben...
 
Banki jóváírások feldolgozása a JoomlaPortal.hu Joomlatárhely szolgáltatónál

4oran belul Tájékoztatjuk, hogy a 2012. július 01-i dátummal Magyarországon belüli utalások 4 órás időintervallumon belül megérkeznek a fogadó fél számlaszámára. forrás MNB

Tájékoztatásul közöljük, hogy a banki forgalmat az alábbi időpontokban kérdezik le kollégáink munkanapokon:

Minden munkanap  8:30, 12:30, 16:30 óra. Rendkívüli helyzet bekövetkezte esetén ezek az időpontok +- 1 órával eltolódhatnak.

Joomlaportal.hu Ügyfélszolgálat

 
Free PHP, HTML, CSS, JavaScript editor (IDE) - Codelobster PHP Edition

For valuable work on creation of sites you need a good comfortable editor necessarily. There are many requiring paid products for this purpose, but we would like to select free of charge very functional and at the same time of simple in the use editor - Codelobster PHP Edition .

Bővebben...
 
Joomla 2.5.4 letölthető

version-25-joomlaportalMegjelent a Joomla 2.5.4 -es verziója.  Ebben a verzióban 157 javítást végeztek el amely a Joomla BugTrackerben lehet nyomonkövetni.

Három új funkció került beépítésre.

Kiváncsi rá mi az újdonság? Kattintson ...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 Következő > Utolsó >>

2. oldal / 7
...::: :::...
  JoomlaPortal.hu - egyszerűen nagyszerű JoomlaTárhely  Kövessen a twitteren - JoomlaPortal.hu - egyszerűen nagyszerű JoomlaTárhely 

Copyright © 2017 * 2 GB -os Joomla tárhely nettó 5500 Ft /év áron, azonnal használó Joomla. *. Minden jog fenntartva.