Gyorskérdés

On-line előadás akkor a legjobb ha
 

On-line Bankkártyás fizetést az
Onlinepay joomla - virtuemart komponens CIB vagy OTP bankos fizetéshez
komponense biztosítja

 

Ha tetszik szolgáltatásunk itt lájkolhat :)

Give Us a

JoomlaPortal.hu QR-kód

qr-kod-joomlaportal.hu

Online előadás a .hu domain nevek regisztrálásának változásaival kapcsolatban.

Mint korábbi hírlevélből már értesülhetett arról, hogy a .hu domain nevek regisztrációjával kapcsolatos szabályzatváltozás miatt az eddigi 14 napos várólista megszűnik és helyette egy 8 napos "Feltételes használatba adás" fog működni.

Ennek a "kibeszélésére" illetve előnyére és nem utolsósorban hátrányára szeretnénk felhívni a figyelmet.

Online előadás részletesen
 
64 bites böngészők immár előnyben.

64bites böngészők A 64 bites oprációs rendszerek előretörésével értelemszerűen megjelentek a 64 bites böngészők is. Akinek a gépében 4 GB-nál több vagy 4GB memória van annak javasolt a 64 bites operációs rendszer. 


A 32bites oprációs rendszerek a memóriát maximum 3.5 GB-ig tudják megcímezni és csak annyit is látnak belőle.
Ha olyan videókártyánk van amely a rendszermemóriából veszi el a grafikus memóriát akkor még kevesebb a 32 bites windows ( de bármilyen más operációs rendszer esetében is,) az elérhető szabad memória mérete.

 

64 bites böngészőkről tovább ide kattintva olvashat
 
Honlapjának felülvizsgálata (kiegészítő szolgáltatás)

A mai weblapoknak jól kell teljesíteniük, mind a keresőkben mind a felhasználók (látogatók) által támasztott követelményekkel szemben. Sok weboldal tulajdonos csupán egy szempont szerint készítí, készítteti el weboldalát és csodálkozik, hogy nem érkeznek látogatók. Ha a látogatók száma már biztosított akkor pedig az a baj hogy a weboldal tulajdonos profitot is szeretne realizálni a weboldallal, ha már annyi időt, fáradságot, pénzt nem kímélve felépítette azt, de nincs megfelelő minőségi látogató. Ne görcsöljön, kérje weboldalának felülvizsgálatát a JoomlaPortaltól.

Vizsgáltassa felül weboldalát
 
Ha nem jelenik meg a facebook doboz rendesen, hol rontottam el?
facebook-box-hibalehetosegekAbban az esetben ha ilyen vagy ehhez hasonló képet kapnak a JP-Facebook-Box telepítése és beállítása után, vélhetően nem megfelelően állították be a JP-Facebook-Box modult. A helyes beállítás roppant egyszerű, kérjük olvasson tovább.
A megoldáshoz kattintson ide.
 
Hogyan rendelhetek nem .hu domain nevet a tárhelyemhez?

Több telefon és email is érkezik naponta, hogy nem .hu domain névvel szeretnék rendelni a tárhelyet és ennek menete hogyan lehetséges. Szeretnénk választ adni erre, de ehhez a JoomlaPortal.hu logikáját/alapfilozófijáját szeretnénk ha megértenék. Amely röviden:

- általános felhasználású honlapok kiszolgálása1
- azonnal használható tárhely biztosítása
- 14 nap próbaidő
- online .hu domain kedvezmény

Ez arról szól, hogy általános terhelésű Joomla oldalak kiszolgálását a lehető legolcsóbban tudjuk biztosítani. Ezt pedig úgy oldjuk meg, hogy a piacon ingyenesen elérhető szolgáltatásokat nem építjük be a tárhely árába. (Pl. e-mail postafiók, CRON futtatás)
A .hu azonnali befoglalást és 14 napig tartását szintén egyedülállóan tudjuk biztosítani míg a nemzetközi neveket nem tudjuk befoglalni kizárólag a díj megérkezésekor tudjuk indítani a regisztrációt és gyakorlatilag az azonnali bejegyzést is jelent egyben. Azaz a .com, .net, .org, .eu nevekre nem tudjuk biztostani a 14 napot amíg esetleg eldönti, hogy megfelelő-e Önnek ez a tárhely.
De természetesen van megoldás arra, hogy .com vagy egyéb nemzetközi (pl. .EU) végződéssel használja tárhelyét.

Itt megtudhatja a trükköt...
 
Joomla áttelepítés (kiegészítő szolgáltatás)

Ezt a szolgáltatásunkat azok számára ajánljuk akik nem éreznek elég bátorságot ahhoz, hogy Joomla oldalukat áttelepítsék tárhelyünkre, de mégis szeretnék a meglévő honlapjukat (Joomla alapokon elkészített oldal) tovább használni, kiesés nélkül.

Ennek a szolgáltatásnak a megrendelése az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címre írt levélben kérhető.

Biztosan vagyunk benne, hogy a megrendelést követően nem lesz akadálya annak, hogy a meglévő honlapját áttelepítsük a JoomlaPortal.hu által nyújtott egyszerűen nagyszerű tárhelyre. Kérjük olvasson tovább hogy a megrendelést úgy tegye meg, hogy azt egyszerűen és gyorsan fel tudjuk dolgozni.

Szeretné áttelepítettni Joomla oldalát? Olvasson tovább...
 
JoomlaPortal Facebook-BOX modul Joomla 1.5 és 1.6-hoz

jp_facebook_box
A JoomlaPortal elkészítette a "Facebook Social Plugins" témakörébe tartozó "Like Box" modulját amelynek a JP-Facebook-Box nevet adta.  A modul a FaceBook Markup Language-en (Javascript könyvtárgyűjtemény amelyet a FaceBook adott ki) keresztült és meg mutatja, hogy a megadott FaceBook Page-t  (FaceBook Oldal) hányan lájkolták.
 

Olvassa végig a modulról írtakat.
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 Következő > Utolsó >>

4. oldal / 7
...::: :::...
  JoomlaPortal.hu - egyszerűen nagyszerű JoomlaTárhely  Kövessen a twitteren - JoomlaPortal.hu - egyszerűen nagyszerű JoomlaTárhely 

Copyright © 2017 * 2 GB -os Joomla tárhely nettó 5500 Ft /év áron, azonnal használó Joomla. *. Minden jog fenntartva.